Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sneaker- en dierenlovers, deze is voor jullie!

Gucci introduceert vegan modellen. Luxe labels breken zich allemaal het hoofd hoe ze duurzamer kunnen gaan produceren. De resultaten kunnen wisselend zijn, maar Gucci lijkt raakt te hebben geschoten door zelf Demetra te hebben ontwikkeld. Een mooi resultaat in het 100 jaar Gucci jubeljaar. Het ma...

Sneaker- en dierenlovers, deze is voor jullie!

Gucci introduceert vegan modellen.

Luxe labels breken zich allemaal het hoofd hoe ze duurzamer kunnen gaan produceren. De resultaten kunnen wisselend zijn, maar Gucci lijkt raakt te hebben geschoten door zelf Demetra te hebben ontwikkeld. Een mooi resultaat in het 100 jaar Gucci jubeljaar.

Het materiaal is zacht, sterk, voelt rijk en kwaliteitsvol en is ecovriendelijk én vegan. Het kan bovendien vrij gemakkelijk worden geproduceerd, zodat er geen grote voorraden van hoeven worden aangelegd. Gucci zegt dat het materiaal ook beschikbaar is voor andere partijen.

Er zijn meteen drie modellen in uitgebracht: de Gucci Basket, Gucci New Ace en Gucci Rhyton. 

Geen van de sneakers bevat dierlijke stoffen, naast Demetra zijn ze gemaakt van duurzaam katoen, gerecycled staal en gerecycled polyester. En ze zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Gucci winkels en online. 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in