Geïnspireerd op een dagje aan zee in Deauville!

Om je op te verheugen: een verrukkelijke nieuwe samenwerking tussen Uniqlo en stijlicoon Ines de La Fressange...

Article continues after the ad

... gebaseerd op haar herinneringen aan de chique badplaats Deauville

Inès, Coco en Deauville

Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op dit mondaine stadje aan de kust. Veel Parijzenaren trekken hier in de zomer naar toe.

Onder andere de Franse modeontwerpster Coco Chanel koos deze locatie voor haar eerste modeboetiek in 1913 en daarnaast was de stad een modecentrum in het begin van de 20e eeuw.

Zomerse essentials

Deauville is een plek met bijzondere herinneringen voor Inès. Toen ze nog heel jong was bezocht ze de badplaats samen met haar grootmoeder tijdens vakanties en ze kwam er voor het eerst in aanraking met high fashion.

De onnavolgbare aanblik van elegant geklede vrouwen op het strand en op sociale evenementen vormde haar idee van verfijning. En die vind je terug in haar essentials voor S/S 2021.

Drie stylingconcepten

Day trip Geïnspireerd op snelle uitstapjes naar Deauville: linnen-katoenen sets en pointelle breisels die kunnen worden gestyled met sjaals, riemen en tassen. De UV-blokkerende hoeden zijn een primeur in de collectie.

Effortless chic De zachte, lichte en comfortabele denim coveralls zorgen voor een geraffineerde, stijlvolle look. De lijn omvat ook een reeks linnen en katoenen overhemden voor een relaxt silhouet. 

Marine Parijzenaren houden van maritieme styling in de lente en zomer en de nieuwe collectie biedt dan ook een verscheidenheid aan marineblauwe items, variërend van jurken tot jassen. Kenmerkende kragen ontstaan met 3D-knit items - naadloze kledingstukken die hierdoor een super comfortabele pasvorm zonder randjes en naden.

De S/S 2021 collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf donderdag 18 februari 2021 in de UNIQLO winkels in Amsterdam en Den Haag (mits die open mogen #coronabeperkingen) en via uniqlo.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in