Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sienna Miller doet voor: wit kant voor een chique zomer

Voor Wimbledon, maar ook ver daarbuiten. Kant is het helemaal deze zomer, daarvoor hoeven we alleen maar naar onze Royal Fashionista In Chief koningin Máxima te kijken. Maar waar het ons eerst nog best, eh, warm leek, zijn we nu om. Dankzij Sienna Miller. We spotten de Britse actrice op Wimbledon...

Sienna Miller doet voor: wit kant voor een chique zomer

Voor Wimbledon, maar ook ver daarbuiten.

Kant is het helemaal deze zomer, daarvoor hoeven we alleen maar naar onze Royal Fashionista In Chief koningin Máxima te kijken. Maar waar het ons eerst nog best, eh, warm leek, zijn we nu om. Dankzij Sienna Miller.

We spotten de Britse actrice op Wimbledon (where else?) in dit heerlijke witte kanten jurkje van Polo Ralph Lauren. Het oogt luchtig, het oogt chic, het oogt gestyled. Het oogt alsof we er ook in Nederland gewoon mee over straat kunnen. 

Kortom: we want.

De eigenlijke Ralph is nog gewoon online te shoppen mocht je budget een fladderjurkje van een slordige 560 euro (in de sale) toelaten. Maar er is meer wits en kantigs onder de zon.

Wat dacht je van deze Nobody's Child van zo'n 80 euro (ook naar Nederland te verzenden)...

Of deze Guess met lieve knoopjes, voor 126 euro.

Mango heeft er zelfs een voor 39,99 euro.

En H&M eentje in nét lichtblauw, voor 69,99 euro.

Sla je slag!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in