Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Shady Lady! De nieuwste looks in zonnebrillen

Je kunt nu ook shinen met een Lanvin op je neus. Een zonnebril is zoveel meer dan een hulpje voor je ogen. Het is ook een blikvanger, een glamour-item en een ultiem voorwerp om iets van je persoonlijkheid te laten zien. We zetten de nieuwste trends even voor je op een rij. Vintage Denk bij vintag...

Shady Lady! De nieuwste looks in zonnebrillen

Je kunt nu ook shinen met een Lanvin op je neus.

Een zonnebril is zoveel meer dan een hulpje voor je ogen. Het is ook een blikvanger, een glamour-item en een ultiem voorwerp om iets van je persoonlijkheid te laten zien. We zetten de nieuwste trends even voor je op een rij.

Vintage

Denk bij vintage aan de nieuwe Lanvin-monturen in verschillende designs met gouden details: verfijnd en chic.

Ook tijdloos elegant met gouden details: de nieuwe zonnebrillen van Salvatore Ferragamo.

Oversized

Perfect voor een stoere look: de oversized modellen van Victoria Beckham, als extra statement uitgevoerd in krachtige kleuren.

Ook oversized, maar met een seventies vibe: de monturen van Liu-Jo met verfijnde sterren details en Italiaanse flair. 

En dan ook nog Frans oversized en superlicht: de nieuwe grillige collectie van Longchamp Paris.

Retro

Een superleuke trend voor wie graag een beetje opvalt: de monturen van Marni geven je de perfecte retrolook in verschillende kleurencombinaties.

Hollywood

En Karl Lagerfeld mag er dan niet meer zijn, zijn collecties leven voort. Voor de betere geheimzinnige laat-me-met-rust-look is deze zonnebril een must #zomer2021.

Verkoopinformatie: Marchon.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in