Allemaal op de wachtlijst voor de nieuwe Baguette!

Van alle fabuleuze en inspirerende 50+ looks die de serie And Just Like That laat zien, is er eentje die buitengewoon tot de verbeelding spreekt, met dank aan een klein, paars tasje.

Het was dan ook een kwestie van tijd tot Fendi zou aankloppen bij Sarah Jessica Parker in verband met dat tasje waar prompt fashionista's wereldwijd om zeurden.

Article continues after the ad

In And Just Like That, die je over een paar weken kunt streamen in Nederland, duikt de klassieke Baguette van Fendi op als met pailletten bezaaide paarse eyecandy…

…en haar alter ego Carrie Bradshaw heeft 'm ook nog in het roze. Want een meisje kan nooit genoeg leuke tasjes hebben, toch?

De Fendi-tas maakte in 1999 al furore en was helemaal niet meer aan te slepen, toen Sarah Jessica er mee in beeld verscheen in Sex and the City, de voorloper van And Just Like That. Tasje en Actrice hebben al een lange relatie, zou je kunnen zeggen.  

Fendi komt nu, in samenwerking met Parker, met een limited edition van de baguette met pailletten. De prijs is nog niet bevestigd, maar we horen dat ie rond de 3800 euro gaat kosten. Veel geld, maar lekker glasual is ie wél.  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in