Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Saint Laurent ziet je graag in kick-ass rood

Sterke collectie met prachtige jassen. Modeliefhebbers hebben een haatliefde verhouding met Anthony Vaccarello, creative director bij Saint Laurent. Soms is er geen touw aan zijn collecties vast te knopen, soms baal je van zijn eeuwige voorkeur voor zwart en soms wil je alles gewoon onmiddellijk ...

Saint Laurent ziet je graag in kick-ass rood

Sterke collectie met prachtige jassen.

Modeliefhebbers hebben een haatliefde verhouding met Anthony Vaccarello, creative director bij Saint Laurent. Soms is er geen touw aan zijn collecties vast te knopen, soms baal je van zijn eeuwige voorkeur voor zwart en soms wil je alles gewoon onmiddellijk hebben.

Zijn A/W 2020 lijn die tijdens Paris Fashion Week werd geshowd behoort tot de laatste categorie. Haute Verrukkelijk, met prachtige jassen op spannende latex broeken. Voor wie niet zo van de dominatrix-look houdt: er kan ook een kokerrok of een paar spannende laarzen onder.

Het geheel sprankelde van diepe kleuren – héél Yves –  en was sexy op de manier van een Parijse grande dame: het soort bourgeois chic waar de oprichter van het label zo'n zwak voor had. Wat achterbleef was het gevoel van kleren die aan alle kanten power uitstraalde, voor vrouwen die zich kleden voor zichzelf, kijk maar: 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in