Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ralph Lauren is 80 geworden, en viert dat met een documentaire over zijn leven

Ralph Lifschitz, de 'echte' Ralph Lauren is tachtig geworden en is still going strong. Hij ontwerpt nog steeds, en is voorlopig niet van plan te stoppen. Hoe hij zijn 80e verjaardag vierde? Nou, met een mooie (HBO)documentaire over zijn leven als designer. American Dream De eerste beelden van Ver...

Ralph Lauren is 80 geworden, en viert dat met een documentaire over zijn leven

Ralph Lifschitz, de 'echte' Ralph Lauren is tachtig geworden en is still going strong. Hij ontwerpt nog steeds, en is voorlopig niet van plan te stoppen. Hoe hij zijn 80e verjaardag vierde?

Nou, met een mooie (HBO)documentaire over zijn leven als designer.

American Dream

De eerste beelden van Very Ralph zijn online gezet en dat belooft veel goeds. Ralph werd in de Bronx (net als onder meer Jennifer Lopez) geboren als jongen van Joodse immigranten. Zijn ouders hadden het niet breed. Maar de jonge Ralph geloofde in de zogenoemde American Dream en ging daar helemaal voor.

Miljarden

Het is de selfmade man, zoals hij zichzelf noemt, ook gelukt om van niets iets te maken. Hij hoort bij de groten der aarde en staat aan het hoofd van een miljardenimperium (zes miljard naar verluidt). Naast Ralph, komen ook zijn vrouw en verschillende vrienden aan het woord in de documentaire.

De documentaire Very Ralph is vanaf 12 november te zien op HBO.

Bron: HBO Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.