Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Primeur: Den Haag heeft nu een eigen Fashion Week!

Van couture tot streetwear, het is veelbelovend. Jong talent, klassieke klasse, hier en daar een vleugje royal – The Hague Fashion Week, van 14-17 oktober 2021 zou wel eens een leuk, onderscheidend event kunnen worden. Het is de eerste keer dat The Hague Fashion Week echt plaats heeft. Vorig jaar...

Primeur: Den Haag heeft nu een eigen Fashion Week!

Van couture tot streetwear, het is veelbelovend.

Jong talent, klassieke klasse, hier en daar een vleugje royal – The Hague Fashion Week, van 14-17 oktober 2021 zou wel eens een leuk, onderscheidend event kunnen worden.

Het is de eerste keer dat The Hague Fashion Week echt plaats heeft. Vorig jaar werd het ook gehouden, maar in een andere vorm door de coronapandemie.

Wat kun je verwachten?

Vier dagen lang zijn er onder meer catwalkshows, tentoonstellingen en workshops. De modeshows zijn in de Grote Kerk en The Student Hotel The Hague.

Niet mogelijk om er bij te zijn? De shows worden ook getoond op de trap van de Spuimarkt aan de Grote Marktstraat.

Kijken met je handen

In Escher in Het Paleis komt vanaf 14 oktober een tentoonstelling ter ere van de modeweek.

Ontwerper Michelangelo Winklaar werd door zijn slechtziende moeder geïnspireerd tot een expositie waarbij blinden en slechtzienden zijn modecollectie kunnen ervaren door de ontwerpen te voelen.

Moderoute

Op dezelfde dag start de Moderoute met ontwerpers in etalages van onder meer Uniqlo, Magasin Horaz en Juwelier Steltman.

De route blijft tot en met 17 oktober. In totaal doen er dertig ontwerpers mee, de helft daarvan komt uit Den Haag. Zij laten ieder één tot tien outfits zien.

Kijk voor alle events op The Hague Fashion Week

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in