Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Perfect voor zomer: de XXL Bucket Hat!

Met deze leuke hybride maak je deze zomer de blits. Heel eerlijk? We waren niet zo'n fan van de Bucket Hat trend, omdat het er toch al snel uitziet alsof je met een vissershoedje rondloopt. De Bucket Hat 2.0 daarentegen, is veelbelovend. Het is een hybride tussen een zonnehoed en het vissershoedj...

Perfect voor zomer: de XXL Bucket Hat!

Met deze leuke hybride maak je deze zomer de blits.

Heel eerlijk? We waren niet zo'n fan van de Bucket Hat trend, omdat het er toch al snel uitziet alsof je met een vissershoedje rondloopt.

De Bucket Hat 2.0 daarentegen, is veelbelovend. Het is een hybride tussen een zonnehoed en het vissershoedjesmodel: een vrij hoge bovenkant, met een brede iets afhangende rand.

Lady Sarah Chatto, de dochter van prinses Margaret en het lievelingsnichtje van de Queen, droeg gisteren zo'n model tijdens Royal Ascot. 

Voordeel van deze oversized Bucket Hat is dat ie je véél beter beschermt dan het kleine randje van het vissershoedje. Het helpt dat ie ook echt veel eleganter staat. De chapeau du jour is deze Tinsley van Janessa Leoné (€ 262).

De Cinta van Mango benadert het model en kost € 40

Dit is de Shady Lady van Seafolly à € 30

De Jalaja van Lipido heeft iets meer 'taille' dan de Tinsley € 30

En de Audrey van Mayser heeft weer iets minder hoogte, maar komt ook in de buurt € 99

En tenslotte: de Malima van Lipido € 30

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in