Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Paris Fashion Week: de tuin van Chanel

En de was hing op, hoe haute huishoudelijk! Nagebouwd in het Grand Palais van Parijs: de kloostertuin van het Cisterciënzer klooster van Aubazine waar Gabrielle 'Coco' Chanel een groot deel van haar jeugd doorbracht. Virginie Viard - mooi om te zien hoe ze steeds meer haar eigen stempel op Chanel...

Paris Fashion Week: de tuin van Chanel

En de was hing op, hoe haute huishoudelijk!

Nagebouwd in het Grand Palais van Parijs: de kloostertuin van het Cisterciënzer klooster van Aubazine waar Gabrielle 'Coco' Chanel een groot deel van haar jeugd doorbracht.

Virginie Viard - mooi om te zien hoe ze steeds meer haar eigen stempel op Chanel drukt, waarbij ze zéér trouw is aan Coco - presenteerde er de S/S collectie met als decor lakens die 'in de zon' hingen te drogen – de shows staan altijd garant voor een wonderschone beleving.

De haute couture collectie zag er zoals gebruikelijk zeer luxe uit, in een palet van voornamelijk zwart, wit en grijstinten: zeer sober, zeer chic.  

Tijdloos zwart-wit was de favoriete combinatie van Coco, ook al geïnspireerd op het klooster, dat zo was ingericht. 

Wat verder opviel voor een zomercollectie: veel lange mouwen en veel vrij lange rokken: net als andere labels kiest ook Chanel voor wat meer bedekking dan in eerdere jaren.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in