Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oprah's nieuwe It Bag is reuze betaalbaar (en nog vegan óók)

'Ik ben de tel kwijtgeraakt hoeveel vakjes deze tas wel niet heeft.' Als Oprah Winfrey (68) weer eens bezig is met haar 'favourite things' gaan we meteen rechtop zitten, want ze heeft vaak leuke vondsten. Zoals haar nieuwe lievelingstas, de K. Carroll Kelsey crossbody. Die is geïnspireerd op een ...

Oprah's nieuwe It Bag is reuze betaalbaar (en nog vegan óók)

'Ik ben de tel kwijtgeraakt hoeveel vakjes deze tas wel niet heeft.'

Als Oprah Winfrey (68) weer eens bezig is met haar 'favourite things' gaan we meteen rechtop zitten, want ze heeft vaak leuke vondsten. Zoals haar nieuwe lievelingstas, de K. Carroll Kelsey crossbody.

Die is geïnspireerd op een oude cameratas. "Ik ben de tel kwijtgeraakt hoeveel vakjes deze tas wel niet heeft," zegt Oprah. "Ik vind dat perfect, want zo raken al mijn spullen niet door elkaar en hoef ik minder te graven."

De tas is verkrijgbaar in veel kleuren en gemaakt van een vegan variatie op leer. Je kunt de Kelsey (verkrijgbaar in 11 kleuren) bestellen voor 34 euro, daar komen nog wel zo'n 12 euro aan verzendkosten bij, want hij zit niet in het Amazon.nl assortiment.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in