Inspiratie uit zee, in flatterende monturen.

Voor een brildrager is niets zo fijn als kunnen kiezen uit meerdere monturen. De ene keer heb je een Iris Apfel-bui, de andere keer wil je montuurloos en ultralicht.

Article continues after the ad

Optie drie is chic en zacht, een look die je jaren jonger kan laten lijken zonder op je volwassen uitstraling in te leveren.

Met dank aan oud-model en influencer Valerie Aflalo die bekend staat om haar vrouwelijke jurken met een edge en prachtige sieraden. Ze heeft daar nu een lijn van twaalf monturen aan toegevoegd. De zee en vintage brillentrends dienden als inspiratie voor deze tijdloze collectie en zijn terug te zien in de vormen van de brillen en de diverse schelpdetails.

Valerie groeide op in het zuiden van Zweden waar zij omringd was door de natuur, het strand en de zee. De herinneringen aan haar jeugd boden inspiratie bij het ontwerpen van deze collectie, die gekenmerkt wordt door de subtiele kleuren en organische vormen van schelpen en parels. Hierdoor passen de monturen bij elke outfit en geven ze het gezicht een zachte uitstraling.

De collectie bestaat uit twaalf monturen met elk een unieke vorm, uitgevoerd in subtiele kleuren: vooral neutrals, maar er is ook een mintgroen, perzikkleurig en karamelkleurig model.

Op de pootjes van alle monturen is een schelp te zien, een verwijzing naar de inspiratiebron voor deze collectie. Elk montuur is ook als zonnebril of met getinte glazen te verkrijgen. Alle monturen zijn exclusief bij Specsavers te verkrijgen voor 149 euro.

The Power Issue van Nouveau ligt NU in de winkel, maar je kunt het ook online bestellen, zonder verzendkosten, op Magazine.nl!