Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe musthave: de branded fashionpanty

Nu in de winkel, niet voor merk-ontkenners. Je moet er wel een béétje van houden om merknamen zichtbaar te dragen, maar leuk en origineel zijn ze zeker, de fonkelnieuwe fashionpanty's van HEMA. Vanaf vandaag in de winkel en online te krijgen, in gelimiteerde editie. De enige keuze die je nog moet...

Nieuwe musthave: de branded fashionpanty

Nu in de winkel, niet voor merk-ontkenners.

Je moet er wel een béétje van houden om merknamen zichtbaar te dragen, maar leuk en origineel zijn ze zeker, de fonkelnieuwe fashionpanty's van HEMA. Vanaf vandaag in de winkel en online te krijgen, in gelimiteerde editie. De enige keuze die je nog moet maken: ga je voor zwart of felgroen?

Zelfs noemen ze het 'dé panty voor werk en front row', dus in principe kun je er alle kanten mee op. Zo'n logo-panty is momenteel helemaal in de mode: Gucci, Fendi en Chanel hebben ze al. Alleen die van de HEMA kost je vijf euro, en dat is voor zoiets kwetsbaars als een panty natuurlijk wel erg prettig shoppen.

Victoria Koblenko had tijdens Amsterdam Fashion Week de primeur en mocht haar HEMA-basic dragen onder haar Claes Iversen.

Again, je moet er van houden, maar een beetje design met een beetje een knipoog, wij vinden het wel wat.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in