Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw: nu ook zomerse kleren van Havaianas!

Voor tropische temperaturen 😉 Hippe Havaianas ken je van de geweldige teenslippers, geïnspireerd op de klassieke Japanse Zori slippers. Ze zijn gemaakt van een speciaal soort rubber. Hierdoor zijn ze duurzaam én lekker flexibel. Het merk bestaat al sinds 1962 en staat voor casual flaneren en Braz...

Nieuw: nu ook zomerse kleren van Havaianas!

Voor tropische temperaturen ?

Hippe Havaianas ken je van de geweldige teenslippers, geïnspireerd op de klassieke Japanse Zori slippers. Ze zijn gemaakt van een speciaal soort rubber. Hierdoor zijn ze duurzaam én lekker flexibel. Het merk bestaat al sinds 1962 en staat voor casual flaneren en Braziliaanse stijl.

Nieuw voor Nederland is de kledingcollectie van Havaianas, voor wie all the way Girl of Ipanema wil gaan. Je vindt er levendige kleuren en trendy stijlen die ook uitstekend passen bij een Nederlandse zomer #staycation.

In de collectie bikini's, boardshorts, T-shirts, jurken en korte broeken voor dames en heren die perfect passen bij de slippers en waarmee je in stijl ook een Nederlands strand een vleugje Copa Cabana geeft.

Foto's (c) Havaianas

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in