Ze staat elke dag om 04.00 's ochtends op, is bevriend met de groten der aarde en zat ooit bij een show front row met The Queen: Anna - met de onmiskenbare zonnebril en bob - Wintour. De 'modebitch' is 70 geworden.

Hoewel al jaren de geruchten gaan dat ze het wel welletjes vindt en met pensioen gaat, kan ze Vogue nog steeds niet loslaten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday AW! I’m so grateful for your love, humor and hand-me-downs. ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bee Carrozzini (@beecarrozzini) op

Oma en modevrouw

Haar grootste wens voor nu: meer kleinkinderen, zo onthulde een collega van Vogue. "Je zou zeggen dat ze nu minder tijd aan Vogue besteedt, omdat ze oma is van kleinkinderen Caroline (2) en Ella (9 maanden), maar niets is minder waar. Ze werkt nog steeds even hard", voegt de collega eraan toe.

Charmante zeventiger

En dat klopt, want niets wijst erop dat ze binnenkort stopt. "Anna is een voorbeeld van iemand die gracieus ouder wordt. She’s aging fashionably. En is het voorbeeld van iemand die bewijst dat je alles kan dragen op welke leeftijd dan ook. Zolang je je er zelf maar goed bij voelt."

Article continues after the ad

Bron: Page Six Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in