Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Musthave: de Dior Mini Book Tote

De fashion weeks zitten er weer op, en dit tasje zagen we o-ve-ral opduiken. Van modesterren tot royalty tot Hollywoodsterren: stuk voor stuk vallen ze als een blok voor de Mini Book Tote van Dior. Een kleinere variant van de toch al beroemde Book Tote door Maria Grazia Chiuri dus. Hoe kleiner ho...

Musthave: de Dior Mini Book Tote

De fashion weeks zitten er weer op, en dit tasje zagen we o-ve-ral opduiken.

Van modesterren tot royalty tot Hollywoodsterren: stuk voor stuk vallen ze als een blok voor de Mini Book Tote van Dior. Een kleinere variant van de toch al beroemde Book Tote door Maria Grazia Chiuri dus.

Hoe kleiner hoe beter in tassenland de laatste tijd, dus komt de mini als geroepen. Hij is er in camouflagekleur, blauw en zwart, is in 3D geborduurd en is te customizen met eigen tekst.

Daarvoor moet je diep in de buidel tasten, máár dan heb je ook het mode-item van het voorjaar in huis. Rihanna, prinses Alexandra van Hannover en actrice Tessa Thompson doen de styling alvast even voor.

Beeld: Dior

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in