Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Move over, badmuts – hier is de zwemtulband!

Net zo hygiënisch, veel leuker om te zien. Nu in steeds meer zwembaden een badmuts verplicht wordt gesteld, kun je maat beter een stylish exemplaar over je hoofd trekken. Enter de tulbanden van You Go Natural, gespecialiseerd in haarbanden, tulbanden en T-shirt buns. En dus speciale badmuts-tulba...

Move over, badmuts – hier is de zwemtulband!

Net zo hygiënisch, veel leuker om te zien.

Nu in steeds meer zwembaden een badmuts verplicht wordt gesteld, kun je maat beter een stylish exemplaar over je hoofd trekken.

Enter de tulbanden van You Go Natural, gespecialiseerd in haarbanden, tulbanden en T-shirt buns. En dus speciale badmuts-tulbanden, gemaakt van sneldrogend, chloor-resistent Lycra. Hypoallergeen, heel licht van gewicht.

Gemaakt om van nature kroezend haar meer te beschermen, maar ook geschikt voor alle andere soorten haar die niet fraaier worden van zee- en zwemwater.

Plus: je beschermt er je haar mee tegen UV-straling en het is een fijne oplossing voor een Bad Hair Moment, als je meteen van het strand beeldig een beachclub in wilt.

Foto's (c) You Go Natural 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in