Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mooie kans: laat een fashion portret van jezelf maken!

Uniek cadeau voor jezelf of voor de fashionista in je leven. Fashion illustraties vormen een genre op zich, waarin met een paar lijnen heel doeltreffend een look kan worden neergezet. Hou je van deze stijl, dan hebben we een leuke tip voor je. Op zaterdag 20 augustus tekent de internationaal beke...

Mooie kans: laat een fashion portret van jezelf maken!

Uniek cadeau voor jezelf of voor de fashionista in je leven.

Fashion illustraties vormen een genre op zich, waarin met een paar lijnen heel doeltreffend een look kan worden neergezet. Hou je van deze stijl, dan hebben we een leuke tip voor je.

Op zaterdag 20 augustus tekent de internationaal bekende fashion illustrator Astrid Vos live portretten. Vos is bekend van haar celeb & internationale catwalk portretten van onder andere Kate Moss, Doutzen Kroes en Gigi Hadid. Je kunt in de I love Illustration Gallery in De Hallen in Amsterdam zo'n persoonlijk portret laten maken van jezelf, of wellicht nog veel leuker, van je (klein)dochter of zoon. 

Alleen op 20 augustus geldt er een eenmalige actie: een persoonlijk fashion portret door Astrid Vos voor € 250. (Normaliter kost zo'n sessie € 1250). Locatie: I love Illustration Gallery in De Hallen (Hannie Dankbaarpassage 5) in Amsterdam. Daar is ook de expositie AstridXVos nog te zien tot en met eind augustus. Aanmelden en reserveren kun je hier.

Illustratie (c) Astrid Vos 2022

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in