Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Michael Barnaart ontwerpt broche voor 200 jaar Mauritshuis

Zó heb je het Puttertje nog nooit eerder gezien. Fashion meets art! Het Mauritshuis bestaat 200 jaar. En dit viert modeontwerper Michael Barnaart met een broche als ode aan Het puttertje, het schilderij van Carel Fabritius. Sterke beelden uit zowel de hoge als populaire cultuur spelen een belangr...

Michael Barnaart ontwerpt broche voor 200 jaar Mauritshuis

Zó heb je het Puttertje nog nooit eerder gezien.

Fashion meets art! Het Mauritshuis bestaat 200 jaar. En dit viert modeontwerper Michael Barnaart met een broche als ode aan Het puttertje, het schilderij van Carel Fabritius.

Sterke beelden uit zowel de hoge als populaire cultuur spelen een belangrijke rol bij de ontwerpen van Michael Barnaart. Door vormen te vereenvoudigen en te abstraheren, is een krachtig en beeld ontstaan.

Het kleurgebruik en de geometrische composities van Barnaart passen in de ontwerptraditie van Dutch design.


De geëmailleerde broche (56 x 56 mm) met magneetsluiting is gegraveerd en elk exemplaar heeft een eigen nummer. Daardoor is de broche ook een uniek collector's item. Het hippe Puttertje kost € 39.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in