Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Marie Jo viert honderd jaar lingerie met een limited edition BH

Feest voor het Belgische lingeriemerk Marie Jo: Van de Velde - de Belgische lingeriegroep achter PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda - bestaat 100 jaar. En lingerie, vier je natuurlijk met lingerie. En dus komt Marie Jo met een unieke, feestelijke uitvoering van icoon Avero. Lekker kleurrijk  Ee...

Marie Jo viert honderd jaar lingerie met een limited edition BH

Feest voor het Belgische lingeriemerk Marie Jo: Van de Velde - de Belgische lingeriegroep achter PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda - bestaat 100 jaar. En lingerie, vier je natuurlijk met lingerie.

En dus komt Marie Jo met een unieke, feestelijke uitvoering van icoon Avero.

Lekker kleurrijk 

Een BH waarvan er wereldwijd elke minuut minstens één van over de toonbank gaat. Zo'n 23 jaar geleden bracht Marie Jo icoon Avero op de markt. Ondertussen is deze al in meer dan 45 kleuren uitgebracht.

'Likje' glamour

De herkenbare check fabric van de zogenoemde daisy bra van Marie Jo krijgt voor de feestelijke gelegenheid een glamoureuze make-over aan de hand van een bronzen bloemenprint. De iconische Avero daisy schouderbandjes krijgen een warme, bronzen glittertint ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het Belgische lingeriehuis.

Bron: Marie Jo, Beeld: Marie Jo

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in