Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Luxer dan luxe: Chanels pop-up in Aspen

Aspen, het ski-oord in de Amerikaanse staat Colorado is the place to be voor de jetset. Niet zo gek dat er sinds kort een parel van een hotspot te vinden is: Chanels pop-up store. Een winters snoepje.   Want als je dan de piste opgaat, moet dat uiteraard in stijl. Chique En die pop-up store is ad...

Luxer dan luxe: Chanels pop-up in Aspen

Aspen, het ski-oord in de Amerikaanse staat Colorado is the place to be voor de jetset. Niet zo gek dat er sinds kort een parel van een hotspot te vinden is: Chanels pop-up store. Een winters snoepje.

Want als je dan de piste opgaat, moet dat uiteraard in stijl.

Chique

En die pop-up store is adembenemend mooi, zeker zo met het hagelwitte sneeuw. Deze winkel van Chanel is nog maar net geopend: op 13 december. Wat je er allemaal vindt?

Uiteraard alle stukken uit de laatste show van Karl Lagerfeld die het Grand Palais omtoverde tot een winters paradijs. Maar ook de make-uplijn, sieraden (denk aan het beroemde J12 horloge) en de ready-to-wear collectie. De tijdelijke winkel is geopend tot 2020.

Bron: WWD Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in