Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Loungewear op zijn Japans, comfy én chic

Strakke silhouetten en nog duurzaam ook. Het einde van de mannencollectie van Issey Miyake betekende het begin van de solocarrière van Yusuke Takahashi met zijn eigen label CFCL (Clothing For Contemporary Life). Aan de ontwerpen zie je dat hij beïnvloed is door de meester: de gladde, strakke silh...

Loungewear op zijn Japans, comfy én chic

Strakke silhouetten en nog duurzaam ook.

Het einde van de mannencollectie van Issey Miyake betekende het begin van de solocarrière van Yusuke Takahashi met zijn eigen label CFCL (Clothing For Contemporary Life).

Aan de ontwerpen zie je dat hij beïnvloed is door de meester: de gladde, strakke silhouetten en architectonische ontwerpen doen denken aan Miyake.

Takahashi doet er toch zijn eigen ding mee en levert een comfortabele S/S 2021 collectie af, waarin het goed thuiswerken is. De materialen zijn gemaakt van eco-vriendelijke polyester garens die zachte stoffen opleveren.

En de modellen zijn vaak vrijwel naadloos, de meeste ontwerpen zijn ontworpen en gemaakt door middel van software.

Bonuspunten voor het feit dat heel veel separates in Takahashi's Vol. 1, zoals de collectie heet, makkelijk kunnen worden gecombineerd en tijdloos zijn – je zult ze lang kunnen dragen.

Foto's (c) CFCL

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in