Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lente in Parijs met 'Comme un fleur'

Breisels, grote kragen en retro bloemen. 'Parisian Spring' is een lentecollectie van & Other Stories om blij van te worden. De hoofdrol binnen de frisse voorjaarskleuren is weggelegd voor het babyblauw van de hortensia's in Parc Monceau, die de inspiratie vormden. De kanten details zijn geïnspire...

Lente in Parijs met 'Comme un fleur'

Breisels, grote kragen en retro bloemen.

'Parisian Spring' is een lentecollectie van & Other Stories om blij van te worden. De hoofdrol binnen de frisse voorjaarskleuren is weggelegd voor het babyblauw van de hortensia's in Parc Monceau, die de inspiratie vormden.

De kanten details zijn geïnspireerd op vondsten in vintage winkels in Le Marais en vormen een mooie balans tussen nostalgie en helemaal-van-nu.

De designs zijn ontstaan in het atelier in Parijs, maar gemaakt voor vrouwen over de hele wereld die een romantische, French chique kledingstijl omarmen en perfect voor je eigen je ne sais quoi look.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in