En serieus: het fluwelen pak is helemaal terug!

De film House of Gucci, over de rise & fall van het familiebedrijf, is in première gegaan. En hoofdrolspeler Lady Gaga, die gestalte geeft aan Patrizia Reggiani die haar man Maurizio Gucci liet vermoorden, verscheen uiteraard in een creatie van het label op de rode loper.

Het was een ontwerp waar flink mee gewapperd moest worden om alles optimaal in beeld te brengen, maar zoiets kun je aan Gaga overlaten.  

Article continues after the ad

En er was méér: Jared Leto bewees dat na Daniel Craig en prins William, die het nog bij een fluwelen jasje hielden, ook het fluwelen pak helemaal terug is – hij zag eruit als een heel sexy Jezus. Very seventies!

Net als deze mijnheer: Marc Jacques Burton in rood fluweel (misschien iets minder Sexy Jezus en meer Funky Jezus?)

Salma pakte eveneens helemaal de glam-vibe van Gucci in een gouden jurk.

De première was in Londen, maar Gucci maakte van het uitkomen van de film ook in Los Angeles handig gebruik, door Hollywood Boulevard ter hoogte van de Walk of Fame te gebruiken als catwalk voor de Gucci Love Parade. En dát was eveneens een spektakel, kijk maar: 

De look van Gaga, die er meer uithaalde dan het model hier.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in