Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kijktip: docu over Louboutin

Alles over die rode zolen. Het is misschien even zoeken naar het juiste kanaal, maar grote kans dat ook jij thuis TV5MONDE kunt ontvangen. En daar wordt vanavond (woensdag) een bloedje van een documentaire uitgezonden over de grootmeester van de hoge hak, Christian Louboutin. Een uurlang dompel j...

Kijktip: docu over Louboutin

Alles over die rode zolen.

Het is misschien even zoeken naar het juiste kanaal, maar grote kans dat ook jij thuis TV5MONDE kunt ontvangen. En daar wordt vanavond (woensdag) een bloedje van een documentaire uitgezonden over de grootmeester van de hoge hak, Christian Louboutin.

Een uurlang dompel je onder in de wereld van Louboutin, die al twee decennialang zijn beroemde hoge hakken met nóg beroemdere rode zolen maakt voor modeliefhebbers, royals, sterren en vele anderen. Een paar maanden lang werd hij gevolgd door camera's in zijn dagelijkse bezigheden. 

Reizen, tekenen, ateliers, winkels... een chique blik op een wereld die nu even heel ver weg lijkt. 

Kijk je mee? Sur Le Pas de Christian Louboutin is mét Nederlandse ondertitels om 21.00 uur te zien op TV5MONDE, te vinden op deze kanalen.

Beeld: TV5MONDE

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in