Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kasjmier ondergoed is nu, euh, hot!

En wij maar denken dat de wollen onderbroek verleden tijd was... Het is vermoedelijk een typisch fashionista-hype'je, maar toch: kasjmier ondergoed is een hit. Beha's, grote onderbroeken, bijpassende vestjes – je kunt er in stijl mee lockdown loungen, zeg maar. Aanstichter van de wollen lingeriet...

Kasjmier ondergoed is nu, euh, hot!

En wij maar denken dat de wollen onderbroek verleden tijd was...

Het is vermoedelijk een typisch fashionista-hype'je, maar toch: kasjmier ondergoed is een hit. Beha's, grote onderbroeken, bijpassende vestjes – je kunt er in stijl mee lockdown loungen, zeg maar.

Aanstichter van de wollen lingerietrend is Katie Holmes, die onbekommerd met haar kasjmier Kaite beha in beeld liep, waarop ook starlets als Hailey Bieber er als de kippen bij waren om hun gebreide beha's te luchten.

En prompt kwamen er dus ook sexy-cosy kasjmier onderbroeken van hetzelfde label. Voor een slip betaal je 584 euro…

…maar bij Cos kom je met 52 euro een eind: zij hebben een wol kasjmierblend voor dat bedrag. Waarbij het toch de vraag blijft hoe handig dan wel hygiënisch het is met je onderbroeken naar de stomerij te moeten. Qua we-hebben-nog-meer-te-doen zeggen wij: ode aan de katoenen slip die in de wasmachine kan (en niet kriebelt).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in