Het Franse stijlicoon deelt haar favoriete simpele tassen! 

"Na al die jaren in fashion wil ik alleen nog maar back to basic als er weer eens een tas opduikt die de trend van het moment zou zijn," zegt De la Fressange. "Ik bedoel: iets wat al jaren bestaat en veel designers heeft geïnspireerd. Mooie, eenvoudige items zijn misschien niet modieus, maar in hun eenvoud, schoonheid en goede kwaliteit onverslaanbaar."

Article continues after the ad

Dit zijn de favorieten van Ines:

De cartridge bag van Isabelle Crampes: 'Simpel, mooi afgewerkt en handig.'

De Milkman van RSVP. "Ze hebben net een nieuwe winkel aan de 133, rue Vieille du Temple.en voor mij is de Milkman een culttas. Eenvoudig, maar gemaakt van mooi leer waarvan je weer dat het door de jaren heen een nog mooier patina krijgt. De tassen zijn nog chic ook: ze zijn allemaal genummerd, alsof het kunstwerken zijn!"

"De Senda verkoop ik in mijn webshop. Heel simpel, ik ben dol op de rode kleur, het is net een leren doosje. En ik ben de enige niet die hem leuk vindt, want er is een wachtlijst voor."

"Dit is de favoriete tas van Dinky, die goede smaak heeft, want ook dit is weer een simpel model dat prachtig afgewerkt is. Hij is van Flair in the City, zijn favoriete conceptstore en ik vind de tas handig omdat ik zo mijn handen vrij kan houden. Gelukkig voor mij en mijn rug geeft Mocha de voorkeur aan een halsband en riem!"

Foto's (c) Ines de la Fressange 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in