Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Iris van Herpen, nu ook voor ónder je kleren

Botanische beha, anyone? Haute couture designer Iris van Herpen ken je van haar modeontwerpen, die het midden houden tussen fashion en kunst: ze kan als geen ander de zwaartekracht tarten met haar designs. Die kennis komt goed van pas in haar nieuwste project: een collab met lingerielabel Aubade ...

Iris van Herpen, nu ook voor ónder je kleren

Botanische beha, anyone?

Haute couture designer Iris van Herpen ken je van haar modeontwerpen, die het midden houden tussen fashion en kunst: ze kan als geen ander de zwaartekracht tarten met haar designs.

Die kennis komt goed van pas in haar nieuwste project: een collab met lingerielabel Aubade die Sensory Illusion is gedoopt.

De natuur – wortels, sporen, druppels, lianen – speelt een belangrijke rol in Iris' werk en die thema's komen ook terug in deze capsule collectie. "Ik wilde stukken als een tweede huid creëren," zegt ze. "In mijn werk speel ik met transparantie en delicate texturen die lijken te zweven op de huid, dus dat komt aardig in de buurt van lingerie."

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in