Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ideale opkikker voor nu: een vrolijke tas!

De beste remedie tegen grijze dagen. Een nieuwe tas heeft iets magisch, nietwaar? Je kunt hem lekker gaan inrichten, hij ruikt nieuw en is nog puntgaaf. Voor iets van leer, kunststof of textiel dat puur bedoeld is om spullen van A naar B te transporteren hebben veel vrouwen toch een bijzondere ba...

Ideale opkikker voor nu: een vrolijke tas!

De beste remedie tegen grijze dagen.

Een nieuwe tas heeft iets magisch, nietwaar? Je kunt hem lekker gaan inrichten, hij ruikt nieuw en is nog puntgaaf. Voor iets van leer, kunststof of textiel dat puur bedoeld is om spullen van A naar B te transporteren hebben veel vrouwen toch een bijzondere band met hun handtas.

Er zit meestal van alles in dat mogelijkerwijs nodig is (en vaak nog wat meer...) en iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren voor ritsen, vakken en flappen. Zonder voel je je al snel een beetje… naakt. Omdat niets zo'n instant oppepper is als een vrolijke tas op een grijze winterdag hebben we een paar exemplaren voor je bij elkaar gezocht, puur op therapeutische basis, uiteraard.  

Victoria Beckham tas met trekkoord (Farfetch € 453)

Citytas met contrasterende biesjes aan de buitenkant en verstelbare en afneembare schouderband (Zara € 16)

Gevlochten tas Jodie van Bottega Veneta (Net-a-porter € 1350)

Tas / koffertje waarin meer past dan alleen je laptop.

Verkrijgbaar in veel kleuren, zowel met een crocomotief als glad (Bombata € 59)

De Cannes schouderstas is van gewassen leer dat voor een vintage uitstraling zorgt, met als de grappige beurssluiting (Sticks & Stones € 170)

De Wonton van Boyy (Net-a-porter € 895)

Longchamp La Voyageuse handtas van leer met schouderriem (Bijenkorf € 930)

Gele BPC schoudertas met een opengewerkt patroon. Aan de voor- en aan de achterkant bevindt zich een ritsvak. Het hoofdvak sluit met een rits (Bonprix € 17)

Kobalt Hobo met lakeffect (Guess € 73)  

Neem álles mee in deze lekkere tas van rood faux suède met afneembaar zijtasje (Accessorize € 29)  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in