Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

H&M Wildflower: de lente in een collectie

Alle bloempjes verzamelen! We verheugen ons al weken op die échte lente, van lekker flaneren (door eigen tuin, maar toch), van blote benen in het gras. En hoewel het weer nog niet echt meewerkt tot nog toe, zorgt H&M in elk geval voor volop lentekriebels. De nieuwe Wildflower Collection is lente ...

H&M Wildflower: de lente in een collectie

Alle bloempjes verzamelen!

We verheugen ons al weken op die échte lente, van lekker flaneren (door eigen tuin, maar toch), van blote benen in het gras. En hoewel het weer nog niet echt meewerkt tot nog toe, zorgt H&M in elk geval voor volop lentekriebels.

De nieuwe Wildflower Collection is lente in een print. En dat voor een zacht prijsje ook nog.

Die prints, allemaal van - de naam zegt het al - bloemen, zijn niet zomaar prints. Die zijn geschilderd door verschillende vrouwen en staan voor de drang om de natuur in te gaan. En als wij de collectie zo zien, krijgen we dat gevoel ook helemaal.

De kracht en schoonheid van de natuur in een jurk, pak, hoed of sjaal. En wel zo fijn voor die natuur: de kleding is allemaal gemaakt van 100% organisch katoen of een blend van dat katoen met linnen.

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in