Klassiek winkelen, maar dan zonder te sjouwen.

Fashionable, kleding in maten XS tot 5XL, betaalbaar – het geheim van webshop Shein (je spreekt uit Sjie-in) is dat ze met kleine voorraden werken en heel korte lijnen met leveranciers hebben, zodat minder inventaris verspillen.

Wat is er te doen?

Voor het eerst opent het label een pop-up showroom in Amsterdam, waar je als een van de eersten de nieuwe najaars- en wintercollectie kunt bekijken en passen.

Article continues after the ad

Wil je iets kopen, dan kan dat online via de QR-code. In de pop-up is onder andere een photobooth en zijn er Instagrammable hoekjes zodat je met je aanstaande nieuwe outfit alvast kunt shinen, iets wat de puber in je leven vast enig vindt (en jijzelf misschien ook wel). Je aankoop wordt dan vanzelf thuis bezorgd, dus je hoeft niet zelf te sjouwen. 

Waar & wanneer?  

In de collectie vind je items uit alle lijnen. Je kunt in de pop-up terecht van 23 tot en met 25 september 2022 en je krijgt extra korting.

Bestellen kun je met de Shein-app of via speciale bestelzuilen. De eerste 300 bezoekers krijgen op vertoon van de app tevens een gratis goodie bag. De pop-up is geopend op Amsterdam Centraal, aan de IJ-zijde van 10.00 tot 20.00. 
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in