Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het mondkapje als modeaccessoire?

Couture is er nu ook in de vorm van gezichtsbedekking. Over Fast Fashion gesproken: designer mondkapjes waren de meest gespotte accessoires tijdens de recente Fashion Weeks, niet alleen op straat, maar ook op de catwalk. Een beetje oneerbiedig is het misschien wel, gezien het feit dat het coronav...

Het mondkapje als modeaccessoire?

Couture is er nu ook in de vorm van gezichtsbedekking.

Over Fast Fashion gesproken: designer mondkapjes waren de meest gespotte accessoires tijdens de recente Fashion Weeks, niet alleen op straat, maar ook op de catwalk.

Een beetje oneerbiedig is het misschien wel, gezien het feit dat het coronavirus nog rondwaart. En aan het nut valt te twijfelen (deskundigen vinden goed handen wassen véél belangrijker). Maar sommige fashionista's willen toch meedoen en dan krijg je toch dit. Of het lekker zit? Hmm.

Mondkapje S/S 2020 volgens T. Efremova

Pitta Masks – dat op zich al vrolijk gekleurde mondkapjes maakt – ging een samenwerking aan voor de Pitta Masks x The Blonds collectie.

Masha M is trendstarter...

...zij had eerder al fashionable gezichtsbedekking in haar collecties...

...variërend van glam en een beetje eng...  

...tot zijden gasmasker?

Fabrikant Meo en Nieuw-Zeelandse ontwerper Karen Walker werkten samen aan deze maskers, waarvan de cover steeds kan worden aangepast aan je outfit.

En designer Zhijunwang werd creatief met een bekende blauwe tas. Oh dear.

Foto's (c) Getty Images, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in