Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hertogin Kate omarmt chique zomertrend

Ton-sur-ton én Diplomatic Dressing, het kan niet op! In navolging van de Queen, die altijd graag een fashionable gebaar naar de gelegenheid maakt, blinkt ook de hertogin van Cambridge uit in Diplomatic Dressing. Begon ze haar bezoek aan Schotland in het distelblauw van de nationale bloem, haar vo...

Hertogin Kate omarmt chique zomertrend

Ton-sur-ton én Diplomatic Dressing, het kan niet op!

In navolging van de Queen, die altijd graag een fashionable gebaar naar de gelegenheid maakt, blinkt ook de hertogin van Cambridge uit in Diplomatic Dressing.

Begon ze haar bezoek aan Schotland in het distelblauw van de nationale bloem, haar volgende look was ook een ode aan het land. In Orkney droeg Kate, die in Schotland gravin van Strathearn is, een sjaal in de Strathearn tartan bij haar camel Massimo Dutti jas. Erbij de Flora Drop oorbellen (1395 pond) van Edinburgse juwelier en hofleverancier Hamilton & Inches.

Het was met de lichtbruine broek en clutch van Emmy Londen een fashion forward laagjes-ensemble dat helemaal in de ton-sur-ton trend van deze zomer past.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in