Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

HEMA presenteert grappige zomercollectie

Vrolijke spullen met een vette knipoog!  Verkrijgbaar vanaf 14 april: aanstekelijk vrolijke zomerspullen in een speciale collectie van HEMA x Studio Job, het bedrijf van Job Smeets en Nynke Tynagel, een uiterst succesvol Dutch design duo.  "Het thema dat we voor HEMA hebben gekozen, heet Summer D...

HEMA presenteert grappige zomercollectie

Vrolijke spullen met een vette knipoog! 

Verkrijgbaar vanaf 14 april: aanstekelijk vrolijke zomerspullen in een speciale collectie van HEMA x Studio Job, het bedrijf van Job Smeets en Nynke Tynagel, een uiterst succesvol Dutch design duo. 

"Het thema dat we voor HEMA hebben gekozen, heet Summer Disaster," zegt Job. "Als het thema gewoon Summer zou zijn, dan was het typisch HEMA geweest, maar juist dat woordje Disaster erbij maakt het ook Studio Job. Zo is het een echte samenwerking. Neem bijvoorbeeld een ijsje dat uit je handen is gevallen en op de grond ligt. Alles gaat fout: een strandbal tegen je kop, kwallen in de zee. Dat soort dingen. Kleine ongemakjes, bekeken met een beetje humor."

Zoals een bikini waarbij je pas van dichtbij ziet dat er kwallen op staan...

...en een beker vol wespen.

Ook leuk: de modellen komen niet van een modellenbureau, maar zijn gekozen door Studio Job, waar ze niet vies zijn van een beetje nepotisme wat betreft Dutch Design. "Het vrouwelijke model is Geertje, de dochter van Piet Hein Eek," zegt Smeets. "Het mannelijke model is Koen, die weer de zoon van Piet Boon is. We hebben samen echt alles uit de kast getrokken om de collectie met liefde neer te zetten. Liefde en humor zijn heel belangrijk." En goede contacten, dus. 

Foto's (c) Hema

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in