Aftersocks voor je afterparty
Aftersocks voor je afterparty

Must-have voor de naderende feestdagen, ladies!

In het ideale geval verschijn je gesoigneerd op een receptie, feestje, diner of vernissage en kom je er een paar uur later even beeldig weer uit, terwijl je op hoge hakken naar huis zweeft. In de praktijk weten veel vrouwen niet hoe snel ze, eenmaal uit het zicht, die hakken moeten verwisselen voor een stel sneakers of ballerina's. Helemaal van nu als makkelijker mee te nemen alternatief: Aftersocks, fonkelende thuiskomertjes.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J.T. (@jaqueline_timemachine) op

Geniet even van dit hilarische filmpje met prachtig steenkool-Engels van Jacqueline Timemachine, het alter-ego van styliste en influencer Vivian Hoorn, die de gevoelens van menig vrouw na een avondje uit hier toch wel uitermate passend samenvat.

Aftersocks zijn feestelijke glittersokken in goud of zilver (of effen zwart) van 75% katoen met een zooltje van heel sterk pvc. Ze zijn heel licht, passen in een achterzak of avondtasje (al schijnen ze ook perfect als padding in een beha te kunnen dienen. Je kunt er prima mee autorijden na een avond on the town, maar ook beeldig mee op de bank liggen na uitputtende feestelijkheden of er na een party de hond mee uitlaten.

En ze kunnen je redding zijn als je nieuwe, beeldige schoenen toch nog net even wat meer knellen dan je had ingeschat. We've all been there, right?

Foto's (c) Aftersocks

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in