Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gwyneth winnaar van de rode loper

Er was tule, er waren splitten en er was Paltrow Perfectie. Op het jaarlijkse amfAR Gala in Los Angeles (een fundraiser voor de bestrijding van HIV en Aids) wemelde het op de rode loper van de celebs die hun looks voor het aanstaande awardsseizoen aan het uittesten waren, met wisselend succes. Eé...

Gwyneth winnaar van de rode loper

Er was tule, er waren splitten en er was Paltrow Perfectie.

Op het jaarlijkse amfAR Gala in Los Angeles (een fundraiser voor de bestrijding van HIV en Aids) wemelde het op de rode loper van de celebs die hun looks voor het aanstaande awardsseizoen aan het uittesten waren, met wisselend succes.

Eéntje stak er met kop en schouders uit: Gwyneth Paltrow, die zichtbaar goed in haar vel zit en de show stal in een buitengewoon comfortabele, eenvoudige kaftan-jurk van Adam Lippes. Wat schreed er nog meer langs?

Runner-up: Maleisische singer-songwriter Yuna in een soepele jumpsuit met een tulband #stijl!

Christina Aguilera combineerde een spannende broek met een wolk zwarte tule, die de look een béétje voortijdige Halloween-vibes gaf.

Tegenover Christina's Zwarte Zwaan, zette collega-zangeres Cara Santana deze cocktailjurk, die wel wat van een Witte Zwaan weg heeft.

Eva Longoria was vlijtig bezig geweest met dubbelzijdig tape om te voorkomen dat haar side-boob full boob zou worden.

Wel een prachtige kleur japon!

Ook Aubrie Williams etaleerde zichzelf nadrukkelijk.

Leah Michele ging voor bloemen: het doet een beetje denken aan gordijnstof, maar het stond haar toch beeldig.  

En ook Christine Chiu ging de avond rooskleurig tegemoet.

Deze snapten we niet: zangeres en actrice Serayah als bruid-in-een-broek?

Tara Dollingers creatie had veel weg van een schaatspakje, maar het kan ook zó in Strictly Dancing.

En gelukkig is er altijd wel iemand die grensverleggend bezig is: dit is drag queen Ongina, de buitenaards flamboyante tegenpool van Gwyneth.

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in