Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gucci heeft nu een minitasje voor je telefoon

Handsfree het happy hour in, er is iets voor te zeggen. Er komt een moment dat je zo fashionable behangen bent met minitasjes dat je zult snakken naar gewoon één grote. De voor-alles-een-apart-tasje-trend is echter nog niet uitgedoofd en Gucci vindt dat je nu ook een apart tasje voor je telefoon ...

Gucci heeft nu een minitasje voor je telefoon

Handsfree het happy hour in, er is iets voor te zeggen.

Er komt een moment dat je zo fashionable behangen bent met minitasjes dat je zult snakken naar gewoon één grote. De voor-alles-een-apart-tasje-trend is echter nog niet uitgedoofd en Gucci vindt dat je nu ook een apart tasje voor je telefoon moet dragen.

Toegegeven, het heeft iets weg van een nektasje dat je voor de veiligheid onder je kleren draagt, met het grote verschil dat je de Gucci uiteraard erop laat hangen.

De Ophidia GG Supreme for iPhone (maar je Android mag er ook vast wel in) kost € 715 en heeft ook nog twee vakjes voor pinpas of creditcard, zodat je er in theorie een handsfree avondje uit, inclusief dansen, mee kunt afhameren.  

Foto's (c) Gucci 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in