Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gucci blijft binnen dit najaar

En huisdieren stelen de show in de campagne. Er zijn modehuizen die met de moed der wanhoop doorgaan met nieuwe kleren presenteren alsof we allemaal nog uitgaan, feestjes aflopen en flaneren. En je hebt Gucci, waar Alessandro Michele het leven in zelfisolatie volledig heeft omarmd en met vooruitz...

Gucci blijft binnen dit najaar

En huisdieren stelen de show in de campagne.

Er zijn modehuizen die met de moed der wanhoop doorgaan met nieuwe kleren presenteren alsof we allemaal nog uitgaan, feestjes aflopen en flaneren.

En je hebt Gucci, waar Alessandro Michele het leven in zelfisolatie volledig heeft omarmd en met vooruitziende blik heeft bedacht dat het leven er deze herfst niet uitbundiger op zal worden.

De A/W 2020 campagne weerspiegelt hoe het overgrote deel van de mensen er momenteel nog altijd bijzit, - hangt en -ligt.

Het leven speelt zich grotendeels thuis af, de hemel zij dank voor sloffen, poezen, papegaaien...

...en een lieve kameleon...

...en als je dan toch in je ondergoed op de bank ligt, kun je dat net zo goed in Gucci doen.

Grappige campagne en mooie kleren om aan te doen terwijl je nergens heen gaat – beter is 2020 tot nu toe nog niet samengevat.

En zelden hebben we modellen meer lol zien hebben in een nieuwe collectie. Well played, Alessandro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in