Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goed nieuws voor shopaholics en fashionista's!

Designer Outlet Roermond breidt uit met luxe labels. Alberta Ferretti, Off-White en Pinko, het zijn slechts enkele namen die in de afgelopen twee maanden hun deuren openden in Designer Outlet Roermond. Met deze luxemerken breidt de outlet het aanbod in luxe labels verder uit. Door de opening van ...

Goed nieuws voor shopaholics en fashionista's!

Designer Outlet Roermond breidt uit met luxe labels.

Alberta Ferretti, Off-White en Pinko, het zijn slechts enkele namen die in de afgelopen twee maanden hun deuren openden in Designer Outlet Roermond. Met deze luxemerken breidt de outlet het aanbod in luxe labels verder uit.

Door de opening van modehuizen Alberta Ferretti en Moschino wordt het aanbod Italiaanse designermerken verder uitgebreid in Designer Outlet Roermond.

De beide boetieks zijn gevestigd naast de Kate Spade New York winkel. In het assortiment vind je kleding, accessoires en schoenen voor zowel dames als heren. 

 Het luxe streetwear merk Off-White, opgericht door designer Virgil Abloh, is in de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Off-White is niet alleen populair onder modeliefhebbers en de jongere doelgroep, de kleding en schoenen worden gedragen door een breed publiek. De boetiek is gevestigd tegenover de Burberry winkel.