Designer Outlet Roermond breidt uit met luxe labels.

Alberta Ferretti, Off-White en Pinko, het zijn slechts enkele namen die in de afgelopen twee maanden hun deuren openden in Designer Outlet Roermond. Met deze luxemerken breidt de outlet het aanbod in luxe labels verder uit.

Door de opening van modehuizen Alberta Ferretti en Moschino wordt het aanbod Italiaanse designermerken verder uitgebreid in Designer Outlet Roermond.

Article continues after the ad

De beide boetieks zijn gevestigd naast de Kate Spade New York winkel. In het assortiment vind je kleding, accessoires en schoenen voor zowel dames als heren. 

 Het luxe streetwear merk Off-White, opgericht door designer Virgil Abloh, is in de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Off-White is niet alleen populair onder modeliefhebbers en de jongere doelgroep, de kleding en schoenen worden gedragen door een breed publiek. De boetiek is gevestigd tegenover de Burberry winkel. 

Het Italiaanse modehuis Pinko staat bekend om de kleurrijke collecties en het gebruik van luxe materialen. Dit vrolijke merk toont vrouwelijke silhouetten en heeft oog voor detail. Pinko opent eind juni haar deuren in Designer Outlet Roermond naast de Polo Ralph Lauren winkel, in het midden van het centrum. 

Naast de nieuwe boetieks zijn er ook verschillende winkels gerenoveerd. Zo zijn  Gucci, Polo Ralph Lauren, Levi's en Dolce & Gabbana verruimd en vernieuwd.

Goed nieuws voor wie graag de tijd neemt: vanaf 27 juni zijn de dagelijkse openingstijden van Designer Outlet Roermond verlengd van 09:00-21:00 uur.

Foto's © Koen Kruchten / McArthurGlen 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in