Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Girls & Pearls: moderne parels zijn de look du jour

Zó draag je ze in het nieuwe seizoen. Eén ding is duidelijk: parels en schelpen zijn de accessoires van 2020. Zag je in de lente vooral fijne en gedetailleerde ontwerpen, in de zomer waren grote schelpen en forse parelvormen heel populair. Voor de nazomer en het najaar is de look iets eleganter, ...

Girls & Pearls: moderne parels zijn de look du jour

Zó draag je ze in het nieuwe seizoen.

Eén ding is duidelijk: parels en schelpen zijn de accessoires van 2020. Zag je in de lente vooral fijne en gedetailleerde ontwerpen, in de zomer waren grote schelpen en forse parelvormen heel populair. Voor de nazomer en het najaar is de look iets eleganter, maar wel op een moderne manier. Het snoertje met gelijke parels is een klassieker die altijd kan, maar je draagt er nu wilde of kunstparels bij, in grillige vormen en spannende ontwerpen. Ter inspiratie!

Lange oorhangers van zilver en kunstparels, handgemaakt door Sophie Buhai (Matches Fashion € 370)

Anna + Nina ketting met ruwe parel (Brandfield € 80)

Lylie's staat bekend om haar duurzame juwelen en deze oorbellen vallen daaronder: geïnspireerd op een meerman, die ze als cadeau aan zijn geliefde gaf: qua vorm en formaat helemaal najaar 2020 (Lylie's € 816)

Open armband met grote onregelmatige kunstparels (NA-KD € 14)

Parel choker met onregelmatige parels van Anita Berisha; kan ook twee keer om de pols worden geslagen als armband (Net-a-porter € 297)  

Chloé brengt twee trends in één: gekleurd kristal en een barokke parel (Matches Fashion € 370)

Statement collier Canasta van Rosantica (Net-a-porter € 450)

Ring met onregelmatige kweekparel (Wild Feather & Stone € 42)

Als een wolkje gipskruid langs je oor: 14 / Quatorze ear cuffs met een wolk aan kweekpareltjes (Net-a-porter € 168)

Ketting met onregelmatige kunstparels (NA-KD € 17)  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in