Front row bij de show van Chanel, Dior of Saint Laurent is niet voor iedereen haalbaar. Maar de catwalk komt dankzij een technisch foefje voor iedereen wel heel dichtbij. 

Met dank aan YouTube.

Streamen

Het platform gaat live streamen bij meer dan twintig show tijdens verschillende modeweken. De komende weken zullen veel grote steden zich weer onderdompelen in mode. Hoewel het voorjaar en de zomer nog moeten komen, worden dan de nieuwe najaarscollecties al gepresenteerd. 

De eerste stad die aan de beurt is om te spetteren op modegebied: Los Angeles. En wel de show van Tom Ford op vrijdag 7 februari. Daarna kun je vooraan zitten bij onder meer bij Tory Burch tijdens New York Fashion Week op 9 februari of Marc Jacobs op woensdag 12 februari. 

Article continues after the ad

Milaan en Londen

Daarna is Londen aan de beurt. Dat modefeestje vindt plaats van vrijdag 14 tot maandag tot en 17 februari plaatsvinden. Via YouTube kon je onder meer naar de show kijken van Victoria Beckham en Burberry. Verder kun je doorreizen naar Milaan (18 tot en met 24 februari) en Parijs (24 tot en met 3 maart). 

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in