Eindelijk een leuk momentje in de formatie!

Toegegeven, ook wij worden gek van de eindeloze formatie en de ego's die blijkbaar niet doorhebben dat het land behoefte heeft aan beleid in plaats van Binnenhofs gekonkel.

Maar toch leverde het weekend op Landgoed De Zwaluwenberg ook de nodige vrolijkheid op, want haal politici uit hun formele pak en het wordt leuk.

Article continues after the ad

Zo zat Wopke Hoekstra in zijn superjeugdige Superdry T-shirt aan tafel, wat toch een beetje de indruk wekte dat Sigrid Kaag en Mark Rutte zijn ouders waren.

Van Rutte zijn we inmiddels wel gewend dat hij privé in jeans rondloopt, dus die look met de Ralph Lauren-polo was niet heel verbazingwekkend, al maakt het mega-logo er wel een beetje 'oud jongetje' van, qua uitstraling.

De blauwe bodywarmer van Kaag zag er volgens onze modekenner Josine Droogendijk uit 'alsof ze nog in de tuin moest gaan werken.' We dachten éven dat ze zich aan Double Denim had bezondigd, maar de bodywarmer is gelukkig van een andere stof. En we zullen er maar vanuit gaan dat al het blauw een kalmerende invloed had op alle aanwezigen - hoop doet leven!

Foto's (c) ANP, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in