De styliste is deze zomer de 'chef mode' van de grootste online winkel in de Benelux.

Mode om in te leven’. Onder deze noemer gaat bol.com samenwerken met celebrity- en modestyliste Lonneke Nooteboom. In haar nieuwe rol van ‘Chef Mode’ van het online (mode)platform geeft de mode-connaisseur en personal shopper volop fashion-tips op basis van de laatste modetrends van het seizoen.

Zo helpt ze je bij het vinden van fashion-items en outfit inspiratie voor elke gelegenheid: van verjaardag tot zomerse kantoorborrel.

Article continues after the ad

Lonneke Nooteboom is al meer dan 20 jaar stylist en personal shopper. Ze kleedt en werkt samen met verschillende BN’ers, doet de styling voor shoots en events en schrijft voor verschillende bladen. Haar tips en ideeën vind je hier.

Tips voor het afstylen van key pieces

Ook gaat ze op basis van haar ‘Lonneke Methode’ fashionista’s helpen met het afstylen van een outfit, zodat het totaalplaatje helemaal klopt, of het nu gaat om een goede zonnebril of een stel must-have sandalen.

Als nieuwe Chef Mode treedt Lonneke in de voetsporen van grote namen uit de mode-industrie, zoals top-designers Claes Iversen en Bas Kosters. “Ik ben vereerd," zegt ze. "Als styliste word ik het gelukkigst wanneer ik kan helpen iemand zich op zijn knapst te laten voelen en precies dat stukje begeleiding kan ik nu op grotere schaal laten zien. Veel Nederlanders hebben moeite om een outfit te kiezen die zowel functioneel is als modieus en die ook nog eens een stukje persoonlijkheid weergeeft. Zonde, want een passende outfit kan je zelfvertrouwen een boost geven. Hierbij schiet ik maar wat graag te hulp!”

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in