Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In ere hersteld: de low slingback

Sassy, stijlvol en je kunt er nog op lopen óók. Stiekem vinden we de slingback een van de leukste schoenen ooit. Het model heeft een open hiel met een bandje erboven waardoor ie goed blijft zitten en is een perfecte hybride tussen een chique pump en een zomerse sandaal. Ze zijn er in allerlei hak...

In ere hersteld: de low slingback

Sassy, stijlvol en je kunt er nog op lopen óók.

Stiekem vinden we de slingback een van de leukste schoenen ooit. Het model heeft een open hiel met een bandje erboven waardoor ie goed blijft zitten en is een perfecte hybride tussen een chique pump en een zomerse sandaal.

Ze zijn er in allerlei hakhoogtes, maar de fijnste is toch die met een hak van 3-5 centimeter met fifties-vibes: net genoeg hoogte voor wat extra elegantie, maar ook weer niet zo hoog dat je er niet vlot mee uit de voeten kan. Ter inspiratie voor de zomer een selectie:

Vrouwelijk, retro, beeldig én met een kittig rechthoekig hakje: de Gloria slingback met rozen van Emilia Wickstead (Matches Fashion € 650)

Héél Breakfast At Tiffany's, de Giovanna slingbacks van Sophia Webster in zacht suede met kristallen (Matches Fashion € 525)

Prada-slingbacks in Saffiano-leer (Net-a-porter € 580, in 4 kleuren verkrijgbaar)

Dune London slingbacks van suede (Bijenkorf € 70)

Slingback met kittenheel van Michael Kors (Farfetch € 135)

Klassieker 45 (dat slaat op de hakhoogte van 4,5 cm) van Prada, perfect voor uit je werk door naar het happy hour (Net-a-porter € 520)  

Het lievelingsmerk van hertogin Kate en elke zichzelf respecterende royal die op pittoreske kasseitjes moet schrijden: de Ada slingbacks met een brede hak van L.K. Bennett (Bijenkorf € 185)  

Suede slingbacks (Zara € 50)

De Aeyde Drew slingbacks met neus van kunstslangenleer (Net-a-porter € 250)

Elegante slingback pumps met kegelhak van 5 cm en verstelbaar bandje met gesp (Bonprix € 30, verkrijgbaar in 5 kleuren)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in