Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Erdem's lente? Romantiek & chic!

Na de lockdown volgt een elegant bloemenfeest. Wat trekken we aan als de maatschappij weer een beetje opengaat, dankzij seizoenen met hogere temperaturen en goede vaccins? Volgens Erdem Moralioglu moeten het bloemetjes worden. Zijn pre-spring 2021 collectie is romantisch, maar minder zoet dan eer...

Erdem's lente? Romantiek & chic!

Na de lockdown volgt een elegant bloemenfeest.

Wat trekken we aan als de maatschappij weer een beetje opengaat, dankzij seizoenen met hogere temperaturen en goede vaccins?

Volgens Erdem Moralioglu moeten het bloemetjes worden. Zijn pre-spring 2021 collectie is romantisch, maar minder zoet dan eerder werk.

Met hier en daar een extra vestje, voor het geval we toch weer moeten gaan bufferen tegen de buitenwereld (of een briesje).

De look is gebouwd rond de Regency-jurk, met invloeden van de sixties. "Ik heb het gevoel dat er synergie is tussen die tijdperken,:  zegt Erdem. "Ze liggen dan wel eeuwen uit elkaar, maar beide periodes werden gevormd door revolutie, experimenten en vooruitgang."

Erdem is een favoriet label van hertogin Kate en je kunt je heel goed voorstellen dat ze met haar creditcard klaar zit voor een look als deze.

Wat ook opvalt is dat het geen heel trendgevoelige collectie is. Van de rokken...

...tot de dandy-pakken zijn dit stukken die je tien, vijftien jaar kunt blijven dragen en ook dát is helemaal van nu.

Zit er iets van je gading bij?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in