Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Erdem neemt voorschot op feestjes

Couturedromen in grijs, zilver, wit, roze en mat-rood. Wie Erdem zegt, zegt bloemenprints en die vormen dan ook de basis van zijn A/W 2021 collectie. Wel zijn de prints groter en meer ingetogen van kleur, dan we van Moralıoğlu gewend zijn. Hertogin Kate is een groot liefhebber van het label en er...

Erdem neemt voorschot op feestjes

Couturedromen in grijs, zilver, wit, roze en mat-rood.

Wie Erdem zegt, zegt bloemenprints en die vormen dan ook de basis van zijn A/W 2021 collectie. Wel zijn de prints groter en meer ingetogen van kleur, dan we van Moralıoğlu gewend zijn.

Hertogin Kate is een groot liefhebber van het label en er zitten ontwerpen tussen met prachtig vallende plissé rokken die we haar zó zien dragen, al zal ze vermoedelijk de edgy  plateauzolen overslaan.

Wel straalt de collectie uit dat Erdem denkt dat we aan het einde van het jaar weer het glas kunnen heffen op elkaar en op het leven. Dit zijn looks om mee over de rode loper te gaan, mee aan te schuiven op een galadiner en om in te dansen. Hope springs eternal!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in