Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Elegant en sprankelend: Tropical Utopia à la Natan

Potentiële Máxima-looks op de catwalk. Koningin Máxima draagt zoveel Natan dat het vrijwel onmogelijk is om naar een collectie van Edouard Vermeulen te kijken zonder te denken aan haar (en aan mede-Natan-fan Mathilde van België). Hij bedient echter veel meer klanten en die konden allemaal hun har...

Elegant en sprankelend: Tropical Utopia à la Natan

Potentiële Máxima-looks op de catwalk.

Koningin Máxima draagt zoveel Natan dat het vrijwel onmogelijk is om naar een collectie van Edouard Vermeulen te kijken zonder te denken aan haar (en aan mede-Natan-fan Mathilde van België).

Hij bedient echter veel meer klanten en die konden allemaal hun hart ophalen aan het lichts en vrolijks dat coronaproof over de catwalk kwam.   

Natan showde de S/S 2021 collectie...

...in het Eye Filmmuseum in Amsterdam.

De collectie heet Tropical Utopia en is geïnspireerd door de primitieve schilderijen van Henri Rousseau. Dat betekent 'een eerbetoon aan de natuur en botanische sensaties' met een tropisch tintje.

Voor Tropical Utopia is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waarbij de nadruk ligt op zijde.

Het kleurenpalet bestaat uit wit, oudroze en geel gecombineerd met grafische lijnen en tropische, felle prints.

Verschillende volumes worden afgewisseld met een mix van zowel zachte als rechte lijnen in eenzelfde silhouet.

De collectie vormt een mooie zomergarderobe dankzij soepelvallende jurken, geprinte blouses en relaxte pantalons. Het geheel was, voor zover we konden zien, broekrokvrij, dus hoop doet leven, qua Maximaal Onflatteus.

Foto's (c) Natan

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in