Je moet er niet te wild mee zwaaien, uiteraard.

Sinds er eentje op de rode loper van de Grammy's is gespot, is de glazen handtas van Heven een dingetje: influencers weten niet hoe snel ze er eentje moeten bemachtigen.

Deze transparante tassen van glas (je ziet er álles in, dus weet wat je met de buitenwereld deelt) worden gemaakt door een atelier in New York, dat mikt op Instagramwaardige glaskunst.

Er kan niet erg veel in de tas en door de duivelshoorntjes blijft ie nogal eens ergens achter haken, maar dit is dan ook meer een item om mee gezien te worden, dan een praktische tas om mee naar je werk te nemen.

Article continues after the ad

Het is een grappig accessoire om een outfit wat extra mee te stylen. Zo stopte muzikant Doja Kat er voor de Grammy's in goudpapier verpakt snoep in voor een mooie match met haar Versace…

...en Heven vierde de look met een mini-versie.

Kylie Jenner, schnabbelaar extraordinaire, vulde haar glazen tas met haar eigen beautyspullen om nog wat extra reclame voor zichzelf te maken.

De tassen worden met de mond geblazen en verschijnen binnenkort op de website van Heven. De prijs is nog niet bekend. 

Foto's (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in