Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dreamy Louboutins te zien in unieke tentoonstelling

Dertig jaar rode zolen bij elkaar (óók ontwerpen die voor het eerst te zien zijn!) Voor de liefhebbers van Erg Mooie Schoenen: het Palais de la Porte Dorée in Parijs wijdt een expositie aan het leven en werk van schoenontwerper Christian Louboutin. In Exhibition(iste) is bijna dertig jaar aan sch...

Dreamy Louboutins te zien in unieke tentoonstelling

Dertig jaar rode zolen bij elkaar (óók ontwerpen die voor het eerst te zien zijn!)

Voor de liefhebbers van Erg Mooie Schoenen: het Palais de la Porte Dorée in Parijs wijdt een expositie aan het leven en werk van schoenontwerper Christian Louboutin. In Exhibition(iste) is bijna dertig jaar aan schoenontwerpen van de meester te zien, waaronder nooit eerder getoonde stijlen.

De tentoonstelling is verdeeld in tien delen, van de vroege jaren en het proces van schoenmaken tot zijn pointe-fetisj hak. De grande finale is een 'Imaginary Museum' van alles wat Christian inspireert, zoals teer Wedgwood porselein, Vivant Denons collectie Egyptische objecten en de surrealistische werken van Joseph Cornell.

Christian Louboutin, Exhibition[niste] is te zien in het Palais de la Porte Dorée (293 Avenue Daumesnil, 75012 Parijs) van 26 februari tot en met 26 juli 2020.

Foto's © Palais de la Porte Dorée

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in